Signerte tre nye kontrakter for Sjukehuset Nordmøre og Romsdal

Onsdag 8.juni signerte SNR-prosjektet kontrakter med aktører som skal levere tjenester innen sanitær-, varme- og kjøleanlegg til SNR-prosjektet. Leverandørene som nå kommer inn i prosjektet er Hustadgruppen AS i samarbeid med Flataker VVS AS, Caverion Norge AS og Bravida Norge AS.

Publisert 09.06.2022
En tallerken med blomster på
De tre signeringene ble feiret med kake ved prosjektkontoret


Med signeringene i dag har vi landet de største kontraktene i SNR-prosjektet. Vi har fått med oss tre solide aktører og det er svært gledelig at også lokale leverandører er blant disse, sier Heidi Nilsen, leder av prosjektstyret for SNR.

Leveransene i rammekontraktene

En gruppe mennesker som sitter ved et bord

Runar Flataker, daglig leder Hustadgruppen AS, Heidi Nilsen, leder av prosjektstyret for SNR, Svein Arild Flataker, daglig leder Flataker VVS

Flataker VVS AS og Hustadgruppen AS

Arbeidene vil gjennomføres som et arbeidsfellesskap mellom Flataker VVS AS og Hustadgruppen AS som skal levere sanitæranlegg:
o Spillvann 
o Kaldt- og varmt forbruksvann
o Sanitærutstyr (WC, tappekraner, servanter etc)
o RO-vann og dialysevann

- Vi er svært fornøyd med å ha sikret en rekordstor kontrakt i et svært spennende prosjekt og det er veldig givende å kunne bidra inn mot byggingen av det nye fellessjukehuset med lokal arbeidskraft både fra Nordmøre og Romsdal. Denne kontrakten sikrer oss forutsigbarhet og trygghet i en utfordrende tid og gir også en økt mulighet for rekruttering av arbeidskraft, sier Runar Flataker, daglig leder i Hustadgruppen 


En mann som skriver på et stykke papir

Heidi Nilsen, leder av prosjektstyret for SNR signerer. Knut Ragnar Heimdal, prosjektdirektør i bakgrunnen, mens Knut Gaaserud, administrerende direktør og Kristian Strøm salgssjef for prosjekter i Caverion deltar på teams

Caverion Norge AS

Caverion kommer inn som ny aktør i prosjektet og skal levere kjøleanlegg:
o Prosesskjøling og komfortkjøling 
Interne kjølerør for distribusjon av kjøling i bygget
Kjølebafler, tilkobling kjølerom/fryserom
Tilkobling av varme- og kjøling til ventilasjonsanlegg

- Caverion er stolte over å ha blitt valgt som entreprenør for kjøleanleggene i forbindelse med byggingen av SNR. Dette er et spennende og utfordrende prosjekt for oss hvor vi får utnyttet vår samlede kapasitet og som samtidig bidrar til realisering av et samfunnskritisk prosjekt for hele Nordmøre og Romsdal. Vi takker for tilliten og ser frem til å realisere prosjektet i tett samarbeid med byggherren og øvrige entreprenører, sier adm. direktør i Caverion Knut Gaaserud. 

En mann og en kvinne som ser på papirer på et bord

Snorre Sandvik, prosjektsjef for Bravida og Heidi Nilsen, leder av prosjektstyret for SNR

​Bravida Norge AS

Bravida har nå sikret seg fem kontrakter for SNR-prosjektet og har leveranser til nesten alle tekniske fag. I denne kontrakten skal de levere varmeanlegg: 
o Interne varmerør for distribusjon av varme i bygget
o Strålepaneler

- Vi har i en årrekke jobbet målrettet og strategisk for å vinne disse kontraktene og jeg vil berømme de hos oss som har gjort dette mulig. Mye av byggingen av SNR Hjelset vil bli utført av Bravidas avdeling for VVS Prosjekt i Trondheim. Det har blitt lagt ned mye arbeid i tilbuds- og dialogfasen, og vi gleder oss nå til å komme i gang med også denne kontrakten for dette prosjektet, sier en stolt regiondirektør for Region Midt i Bravida Norge, Petter Storhaug.